Starity

21 miley-s tetkó borítja a férfi testét! — fotók

2013. október 24. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carl McCoidnak két szenvedélye van: a tetoválások és Miley Cyrus iránti rajongása, aki ugyan jelenleg nem sok mindenkinek mutat példát, ám Carl még így is fanatikusan szerelmes belé.

hirdetés
21 miley-s tetkó borítja a férfi testét! — fotók

A brit Carl McCoid-nak 21 db Miley Cyrus-inspirálta tetoválás borítja a testét – ha ez még nem lenne elég, már a 22. példány is el van tervezve. A férfi célja az, hogy az egész testét Miley arcképe borítsa.

„Elég nagy tetoválásaim vannak” – mondja a 40 éves fanatikus, aki csak emailben volt hajlandó magáról fotókat küldeni és interjút adni.

A 20. tetkóm nemrég készült el, Miley portréja van rajta a kidugott nyelvével együtt. A bordáimra tetováltattam ezt a képet, elég fájdalmas volt. Eddig ez a kedvencem. Úgy gondoltam, ezt a képet muszáj magamra tetováltatnom, hiszen jelenleg is így néz ki Miley, és múlt év óta ilyen a haja is. Így olyan, mintha velem lenne.”

A férfi 21. tetoválása csupán pár hete készült el, s az énekesnő új albumának címe, a Bangerz került a bőrébe – mely szintén nem lett nagyon visszafogott: ugyanazzal a betűstílussal tetováltatta magára a szót, ahogy az albumborítón is látható.

McCoid egyébként 2009-ben, válása után lett őrülten szerelmes Miley Cyrusba, akinek több dalszövegét, portéját is magára nyomatta – ami miatt egyáltalán nem szégyenkezik, sőt büszke rá. Az álma, hogy pár órát egyszer Miley-val tölthessen.

„A 22. tetoválásom mindent elsöprő lesz! Két hét múlva lesz kész, és a VMA-s fellépéséből fogok egy képet kiválasztani, azt fogom magamra tetováltatni” – mondta Carl, aki visszavonultan szeretne élni a nyilvánosságtól és semmilyen médiaszereplést nem szeretne többet vállalni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek