Starity

Tényleg újra összeáll a High School Musical csapata

2013. október 24. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

De az előzetes híresztelésekkel ellentétben nem egy film miatt, hanem jótékony célból térnek vissza a Vadmacskák!

hirdetés
Tényleg újra összeáll a High School Musical csapata

Hatalmas visszhangot keltett nemrégiben Monique Coleman egy Twitter-bejegyzésével, melyben elhintett egy ötletet, miszerint öt év után milyen jó lenne, ha újra összeállna a High School Musical csapata. A tweetet olvasván rögtön elindultak a találgatások a nagysikerű trilógia folytatásával kapcsolatban, most azonban kiderült, hogy szó sincs egy újabb filmről, hanem egy nemes ügy érdekében kerül sor az „osztálytalálkozóra”.

Az Us Weekly rántotta le a leplet a vadmacskák tervéről néhány órája, ugyanis elsőként közölték le, hogy decemberben Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Grabeel, KayCee Stroh, Olesya Rulin és a rendező, Kenny Ortega is csatlakozik Monique-hoz, hogy segítsék a GimmeMo Alapítvány tevékenységét, mely a fiatalok életének javulásáért küzd világszerte.

A HSM sztárjai tehát decemberben együttes erővel visszatérnek egy VIP parti keretein belül, mely Los Angelesben kerül majd megrenezésre és akármelyik szerencsés rajongó esélyt kaphat arra, hogy csatlakozzon kedvenceihez az este folyamán, ezért pedig mindössze egyetlen dolgot kell tenni: legalább 3 dollárral támogatni kell Monique alapítványát, a hivatalos oldalon keresztül.

A jótékonykodók exkluzív ajándéktárgyakat is kaphatnak és, mivel Zac Efron nem tud jelen lenni a bulin, egy különleges meglepetésvideóval fog majd készülni a legtöbbet adományozó rajongónak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek