Starity

Ed Sheeran és Christina Aguilera közös duettet szeretne

2013. október 25. 16:04   |   Szerző: amileroable

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed és Xtina a The Voice jelenleg futó évadában dolgozott együtt és úgy tűnik, hogy az együttműködést nagyon szívesen folytatnák egy zenei stúdió falain belül is. A két énekessel az Extra készített interjút.

hirdetés
Ed Sheeran és Christina Aguilera közös duettet szeretne

Christina Aguilera és a Grammy-jelölt énekes-dalszövegíró, Ed Sheeran a tehetségkutató ötödik évadának forgatása során adott interjút az Extra riporterének. A két sztár még egy lehetséges duett ötletét is felvetette a beszélgetés során.

Ed úgy nyilatkozott: „Nem tudtam, hogy mibe is csöppenek bele, nem akartam brutálisan őszinte lenni... Itt mindenkinek olyan energája, vibrációja és tehetsége van, ami egyfajta húzóerő.” Christina hozzátette: „Ez egy pozitív csapat és mindenki odavan ezért a srácért. Én itt már csak másodhegedűs vagyok.”

A 22 éves Sheeran elismerte, hogy hatalmas rajongója Christina munkásságának, a 1The Voice Within' és az Aint No Other Man című számokat annak idején sokszor játszotta gitárján. Ed a dal egyik sorát is énekelni kezdte: „Do your thing honey!”, melyre az énekesnő válasza csak annyi volt: „Mennyben kötött párosítás!”

A Voice mestere is hozzátette, szívesen dolgozna együtt a jövőben az énekessel: „Reménykedem egy kollaborációban ezzel a sráccal, mert szuper tehetséges.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek