Starity

Kristen Stewart és Nicholas Hoult közös filmben

2013. október 25. 21:09   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadline értesülései szerint Drake Doremus rendező és író, most egy sci-fi-drámával rukkol elő, Kristen Stewartal és Nicholas Houlttal a főszerepben.

hirdetés
Kristen Stewart és Nicholas Hoult közös filmben

Drake Doremusnak soha sem volt gond, hogy összepárosítson két tehetséges, fiatal színészt és színésznőt, így most az új sci-fi-drámája, az Equals, Nicholas Hoult és Kristen Stewart közreműködésével lesz megfilmesítve – számolt be a hírről a Deadline.

Bár még nem állnak rendelkezésre hivatalos információk a projektről, a film forgatókönyvét Nathan Parker készíti, aki egy sikeres 2009-es filmnek, a Duncan Jonesnak írta a történetét.

Stewartban és Houltban van egy közös: mindkettejük múltjában megvan az, hogy egy franchise-szereppel váltak híressé. Míg Kristen Stewart a női főszereplőt, Bella Swant alakította minden idők egyik legsikeresebb vámpíros filmjében, a Twilight Sagában, addig Nicholast a Warm Bodies egyik zombijaként láthattuk a képernyőkön.

Az Alkonyat-filmek befejeződése óta idén Kristent semmilyen filmben nem láthattuk, de a következő évben több nagy projektben is viszontláthatjuk majd. Nemrég fejezte be Oliver Assayas drámájának, a Sils Mariának a munkálatait, és a Camp X-Rayt, Petter Sattler rendezésével. Ezen kívül várat magára Steven Shainberg drámája a The Big Shoe, és várhatóan visszatér a harcoló Hófehérke szerepébe is, a Hófehér és a vadász folytatásában, de az most még ismeretlen, hogy pontosan mikor kezdik a munkálatokat.

Nicholas sem tétlenkedik 2014-ben, mivel öt filmmel is jelentkezik: szerepet kapott a Young Onesban, a Mad Max: Fury Roadban, az X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, a Dark Placesben és hangját adja majd a Once Upon a Time in the Kitchen című produkcióhoz is.

Az Equalst a tervek szerint 2014 elején kezdik el forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek