Starity

Nem mindennapi fotósorozat készült Nina Dobrevről

2013. október 26. 20:08   |   Szerző: like me

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mindennapi fotósorozat készült Nináról egy kínai márka, a Dazzle számára: nem csak a lenyűgöző hátterek és a divatos ruhák, hanem a tél is dominál a kampány képein!

hirdetés
Nem mindennapi fotósorozat készült Nina Dobrevről

A már 5. évadját megérő Vámpírnaplók című sorozat sokoldalú főhősnőjét alakító Nina Dobrevvel készült lélegzetelállító fotósorozat nemrégiben. A képek a Dazzle téli kampányának keretein belül születtek, amellyel a divatot és a különleges stílust is egyaránt sikerült érzékeltetni.

A modellmúlttal is rendelkező gyönyörű színésznőt igazán ütős darabokba sikerült öltöztetniük. A fényképek két helyszínt mutatnak meg: az első fotókon valószínűleg egy kísérteties, rideg szoba szolgál háttérül, míg a másodikon buja, erdei növényzet középpontjában pózol a színésznő.

A képek valóban elképesztőre sikeredtek, amin nem is csodálkozunk, hiszen a szerb mesterfotós, Dusan Reljin volt Nina fotósa. Reljin nagy név a szakmában, rengeteg élvonalbeli topmodellt fotózott már, képei pedig olyan divatmagazinok címlapjainak szolgáltak, mint a Vogue, az Elle vagy a Harpers Bazaar.

Bár a háttér nem igazán tükrözi a telet, a Vámpírnaplók sztárját mégis téli göncökbe öltöztették, így csupán az összhatás tükrözi valóban a hideg évszak divatját.

Fotók: Dusan Reljin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek