Starity

Kim Kardashian & Kanye West esküvője hatalmas lesz

2013. október 26. 13:01   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Kris Humpriesszal csődbe ment a 2 hónapos házassága, s azután meg is fogadta, hogy többet nem fog férjhez menni; Kim úgy látszik, meggondolta magát. A pár barátai elmesélték, hogy már lázas készülődés folyik a kora tavasszal történő esküvőre, s alighanem királyi pompára számíthatunk.

hirdetés
Kim Kardashian & Kanye West esküvője hatalmas lesz

Pár hónappal ezelőtt a 33 éves Kim Kardashian azt nyilatkozta, hogy ha a következő éveiben férjhez is menne, alighanem titokban esküdne szerelmével egy luxusszigeten, szűk családi-baráti vendéglistával, ám úgy látszik, ez a múlté .

Kanye West, a világhírű rapper hétfőn kérte meg a dögös Kim kezét egy nagyszabású eseményen, mely bár titokban zajlott – a lány egész családja és a baráti társasága odautazott, hogy meglepje őt a születésnapján történő lánykérés után.

Egy jelenlévő barát szerint „Kim teljesen lesokkolódott, mikor Kanye megkérte a kezét, szinte remegett a boldogságtól, mikor igent mondott. Igazi szerelem az övék.” S ez nem is lehet kétség, hiszen a pár remekül egymáshoz illik – Kanye 9 éve Kim legjobb barátai közé tartozott, s most végre sikerült megkapnia a lányt.

Kim később a Twitteren tudatta a világgal, hogy egy 15 karátos gyémánt, Lorraine Schwartz-gyűrűt kapott a szerelmétől:

„A múlt éjjel egyszerűen varázslatos volt! Én vagyok a legszerencsésebb lány a földön! Feleségül megyek a legjobb barátomhoz!”

A pár közös barátai szerint az esküvőt kora tavasszal, márciusban-áprilisban fogják megtartani, s „Szinte egy egész ország jelen lesz, olyan hosszú már most a vendéglista.” A Kris Humphriesszal kötött, 2 hónapos házassága is elég hatalmas volt, még a tévé is közvetítette az egész lagzit, ám a forrás szerint az az esküvő semmi sem volt ehhez képest, hiszen már most 5 esküvőszervező dolgozik a pár tökéletes napján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek