Starity

Magyar hölgy a világ legszebb női között!

2010. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Kopper

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt eddig is tudtuk hogy a magyar hölgyek rendkívül szépek, ezt bizonyítja a magyar szépségkirálynő, Bordi Regina is, aki jelenleg is a világ legszebb nőinek top 50-es listáján folyamatosan egyre előrébb kerül.

hirdetés
Magyar hölgy a világ legszebb női között!

A világ legszebb nője címért az In Search Of The World's Most Beautiful Woman listáján 121 ország szebbnél-szebb, 2901 jelöltje száll ringbe folyamatosan. A Top 50-es listán a legelőkelőbb helyet az amerikai és a brazil hölgyek tudhatják magukénak, de megfordul a listán jelölt az Egyesült Királyságokból, Botswanaból, Ausztráliából, Indiából, a Fülöp-szigetekről, Kanadából és a Cseh Köztársaságból is.

A listát minden hónapban a 7291 független bíra titkos szavazásával állítják össze, biztosítva ezzel a nemzeti identitásból adódó elfogultság kizárását. Fontos szempont a szép arcon és a tökéletes alakon kívül a kisugárzás, a kedvesség és a szimpátia is.

Regina volt már az összesített lista 3. helyezettje is, jelenleg a 38. helyet tudhatja magáénak, amire igazán büszkék lehetünk.

Egyre több magyar hölgy kerül hasonló listák élére, reméljük, ez a tendencia minél tovább fennmarad!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek