Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Lana Del Rey

2013. november 01. 14:02   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lana Del Rey azok közé sorolható, akik hirtelen robbantak be a köztudatba, így nincs olyan újság ahol ne láthattuk volna őt, de néha nem az előnyös formájába.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Lana Del Rey
Fotó: Nicole Nodland/L'Officiel

Lana Del Rey amerikai énekesnő hivatalosan 2011-ben robbant be a köztudatba a Born To Die című dalával, azóta pedig olyan sikereket ért el, amit nem is gondolhatott volna.

Természetesen a magazinok mindig írnak róla karrierje kapcsán, vagy a magánéletéről és néha olyan képeket készítenek az énekesnőről, ami nem a legelőnyösebb formáját mutatják, vagy túl kifehérített porcelánná változtatják. Lássuk az öt legjobb és öt legrosszabb címlapfotóját kezdve az elsővel:

GQ – 2013. március

Bár Lana ezen a GQ-címlapon meztelenül pózol, még így is mesésen néz ki. Semmi túlzás nincs rajta, villantást sem csinál és nem is a meztelen testén van a hangsúly, hanem a gyönyörű ékszerein, és hosszú vörös haján.

Fashion Magazine – 2013. nyár

Ezen a címlapon az énekesnő mesésen festett. A természetesség sugárzik a képből a fehér szoknya és a szintén fehér topnak hála, ráadásul nem is vitték túlzásba a photosoppolást sem, meghagyták olyannak Lanát, amilyen, a vörös rúzs pedig nagyon csábítóan hat.

L'Officiel – 2013. április

Gyönyörű! Elizabeth ezen a képen is csodásan festett, főleg, hogy meghagyták az életet az arcában. A vörös rúzs itt is nagyon jól áll neki, ezzel a régies hajjal pedig még inkább megkoronázták szépségét.

Vogue – 2012. március

A Bor To Die énekesnője ezen a Vogue-címlapon ismét nagy sikert aratott szépségével. A szerkesztők figyeltek Lana kék szemére, így inkább azt hangsúlyozták ki, de a bőrét is meghagyták természetesen, és nem vitték túlzásba a fehérítést, a smink is pont elég, főleg ezzel a természetes rúzzsal.

Vogue – 2012. október

A Vogue ismét nagyon jó munkát végzett. Lana ezen a képen eszméletlenül néz ki: kitűnő a sminkje, haja és a beállás is nagyon jól sikerült.

A legrosszabb címlapfotók:

Q – 2012. február

Nem tudjuk, hogy mi lehetett a fotósorozat készítőjének a fejében, amikor ezt a képet csinálta az énekesnőről, de az biztos, hogy borzalmas lett. Sok rajongója szerint morbid a korona, vér a fején és porcelánfehér arcbőr kombináció.

NME – 2012. január

Valahogy ez a címlap sem lett a legjobb. Ez a Miley-féle nyelvnyújtogatás nem áll jól a gyönyörű énekesnőnek, és ez a póz sem volt a legelőnyösebb.

Tsugi – 2012. január

Ezen a képen Lana úgy néz ki, mint egy macska, ezzel a sminkel és, mint az előbb is: a nyelvnyújtogatást nem kellene erőltetnie, hiszen kissé közönséges hatást kelt.

The Times LUXX – 2013. március

A Blue Jeans énekesnője olyan ezen a képen, mint a végzet asszonya, ezzel az érdekes sminkkel, rézszínű rúzzsal és fekete ruhával. A kép hátránya az, hogy nagyon kifehérítették az amúgy is világos bőrét.

Nylon Magazine – 2013. november

Elég érdekes pózt választottak a címlapra, főleg, hogy itt sem figyeltek a bőrére és úgy néz ki, mint egy porcelánbaba, amit jobban erősít a fekete top és a sötét haja is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek