Starity

Filmet ad ki a Swedish House Mafia?

2013. október 27. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban jelent meg egy esetleges előzetes a svéd DJ-trió dokumentumfilmjéhez.

hirdetés
Filmet ad ki a Swedish House Mafia?

A svéd DJ-trió tavaly júliusban jelentette be, hogy a banda négy együtt töltött év után feloszlik. A rajongók mélységes sajnálattal, egyesek könnyekkel fogadták a hírt, ami után megjelent még egy utolsó dal, a Don't You Worry Child, illetve bejelentettek egy utolsó turnét is, amelynek idén nyáron lett vége. A One Last Tour névre keresztelt koncertsorozatra több, mint egymillió jegy kelt el.

A három DJ dalai azóta is töretlen sikernek örvendenek, és a napokban került ki egy kisfilm, ami a rajongók szerint egy előzetes a közelgő filmjükhöz. A srácok azonban semmi konkrétat nem mondtak, mindannyian a „Comming soon, azaz Hamarosan kiírást csatolták a videóhoz, amely a Clip One címet viseli.

Vannak továbbá, akik ebből arra következtetnek, hogy 2014-ban újra összeáll a banda, a többiek pedig a filmet várják. Mindenesetre a rajongók tűkön ülve várják a friss információkat arról, hogy mire is készülnek pontosan a fiúk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek