Starity

Ők a leggazdagabb 30 alatti sztárok Angliában

2013. október 28. 14:02   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit filmsztárok, énekesek mindig aktív résztvevői voltak a zenei- és a filmes világnak, még akkor is, ha néhányan még nem töltötték be a 30-at sem. Az újonnan megjelent Top 10-es lista, a fiatal brit sztárok szereplésével, hozta a várt számításokat.

hirdetés
Ők a leggazdagabb 30 alatti sztárok Angliában

Az első helyen, egyáltalán nem meglepően a One Direction nevet viselő csapat áll, kiket nem kell bemutatni senkinek sem, hiszen majdnem szó szerint a csapból is ők folynak az elmúlt években és, aki nem akarja, az is bizonyára tudja, hogy rengeteg díjat zsebeltek be, sokat lépnek fel, és hatalmas a rajongótáboruk van, akiknek tagjai minden megjelent lemezüket veszik, mit a cukrot.

Érdekesebb lehet, hogy továbbra is második helyen áll a világhírű hős Harry Pottert egykor megformáló Daniel Radcliffe, aki nem csak hatalmas sikert, de rengeteg pénzt is szerzett a Potter-szériával. Az is biztos, hogy a sikersorozat filmes jogai után még mindig üti a markát néhány kósza font, de Daniel idén 3 mozifilmben játszik, ami igen jó arány és szép kis summát hoz még pluszba.

Még mindig a dobogón áll Robert Pattinson is, akit a legtöbben Edward Cullneként ismertek meg. A srácnak idén nem jelent meg új filmje, de forgatott kettőt is, egyet például Julianne Moore-ral. Az 52 millió eurót birtokló ex-vámpír bevétele nagy részét a Twilight Sagának köszönheti, illetve a Diorral kötött szerződéseinek.

A tíz legtöbbet kereső fiatal Angliában:

1. One Direction: kb. 70 millió euró
2. Daniel Radcliffe: kb. 66 millió euró
3. Robert Pattinson: kb. 52 millió euró
4. Keira Knightley: kb. 44 millió euró
5. Emma Watson: kb. 33 millió euró
6. Adele: kb. 32 millió euró
7. Rupert Grint: kb. 28 millió euró
8. Calvin Harris: kb. 26 millió euró
9. Cheryl Cole: kb. 18 millió euró
10. Leona Lewis: kb. 17 millió euró

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek