Starity

David Beckham: „A hírnév hatalmas megtiszteltetés”

2013. október 28. 09:09   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori focista szerint hatalmas megtiszteltetés, amikor az utcán leszólítják egy képért, vagy autogramért.

hirdetés
David Beckham: „A hírnév hatalmas megtiszteltetés”

Az egykori futballjátékos, David Beckham elárulta, hogy szürreálisnak tartja azt, amikor egy rajongó odamegy hozzá és közös képet akar vele csinálni, vagy autogramot kér tőle.

Amikor megyek valahova, az emberek állandóan képet akarnak csinálni velem. Persze én nem panaszkodni akarok, hiszen a hírnév hatalmas megtiszteltetés, de ez egyszerűen szürreális – árulta el David a The Times magazinnak.

A 38 éves modell boldog házasságban él, Victoria Beckhammel, a párnak már négy gyereke is van – a 14 éves Brooklyn, a 11 éves Romeo, a 8 éves Cruz és a 2 éves Harper. Davidnek nincs azzal problémája, ha otthon kell maradnia a csöppségeivel, amikor anyucit szólítja a munka, sőt, nagyon szeret családjának még főzni is.

Régebben nagyon sokat voltam távol a családomtól a munkám miatt, úgyhogy most már inkább velük vagyok, és mindent megteszek, hogy a kedvükbe tudjak járni. Bár nagyon fáj, amikor nézem a focimeccseket, hiszen én már nem játszhatok. Mondjuk ezek az érzések elkerülhetetlenek, ha visszavonultál valamilyen sportágból – tette hozzá az egykori szuperfocista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek