Starity

Ma debütál a Lo Que La Vida Me Robó Mexikóban

2013. október 28. 14:02   |   Szerző: Dorci24

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elérkezett Angelli Nesma Medina legújabb telenovellájának premierje, melynek főszereplői Angelique Boyer, Sebastian Rulli és Luis Roberto Guzman.

hirdetés
Ma debütál a Lo Que La Vida Me Robó Mexikóban

Angelli Nesma Medina legújabb telenovellája október 28-án, vagyis ma érkezik a Canal de las estrellasra. A mexikói nézők már tűkön ülve várják a premiert, ami nem is csoda, hiszen izgalmas sorozatnak ígérkezik.

A történet szerint Graciela (Daniela Castro) hozzákényszeríti lányát, Montserratot (Angelique Boyer) Alejandróhoz (Sebastian Rulli), hogy cserében a férfi kifizesse az adósságaikat. A probléma viszont az, hogy Montserrat szíve már foglalt, szerelme pedig Jose Luis (Luis Roberto Guzman). Az esküvőt mégis megtartják, és Montserrat idővel beleszeret a férjébe, azonban ekkor újra felbukkan Jose Luis, akinek feltett szándéka visszaszerezni szerelmét.

A telenovella elődje az 1983-as Bodas de odio. A sorozat főcímdalát a világhírű énekes, Enrique Iglesias énekli Marco Antonio Solisszal, a dal címe pedig El perdedor.

Október 23-án volt egyébként a Lo Que La Vida Me Robó prezentációja, ahol Aleks Syntek elénekelte legújabb dalát, a La fuerza del amort, ami a sorozatban is hallható lesz.

A rendezvényen természetesen a főcímdal előadói is részt vettek, ám duettjüket nem játszották le teljes egészében, ugyanis a két előadót, Marco Antonio Solist és Enrique Iglesiast csak később hívták be, így csak a dal eleje volt hallható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek