Starity

Exkluzív DVD-vel kedveskedik rajongóinak a McFly

2013. október 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A McFly idén ünnepli 10 éves évfordulóját, ennek örömére pedig meglepi rajongóit egy speciális DVD-vel, amelyet az angliai Royal Albert Hallban vettek fel.

hirdetés
Exkluzív DVD-vel kedveskedik rajongóinak a McFly

2003-ban robbant be a köztudatba az akkor még ismeretlen zenekar, a McFly. Azóta sikert sikerre halmoznak a fiúk, azonban idén 10 éve, hogy együtt a zenekar. Szeptemberben ennek a jubileumi eseménynek a tiszteletére rendeztek meg egy kisebb koncertsorozatot londonban a Royal Albert Hall csarnokban.

Kedveskedni szeretnének hű rajongóiknak, ezért elkészítették a koncert felvételeit, hogy aki nem lehetett ott a londoni show-n, is élvezhesse a jubileumi koncertet.

A lemez megjelenésének dátumát decemberre tervezik, az album pedig egy DVD és egy CD lemezből fog állni. A RAH-hoz (Royal Albert Hall) már meg is jelent az első előzetes a fiúk hivatalos YouTube-csatornáján.

Ez nem az első videólemeze az együttesnek, összesen eddig 5 jelent meg. A zenekar legújabb, immár hatodik stúdióalbumát pedig 2014 elejére várhatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek