Starity

Letartóztatták Chris Brownt - négy év börtön várhat rá

2013. október 28. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindössze egy képet szeretett volna az ártatlan rajongó, de rosszul sült el a dolog. Ő kórházba került, Chris Brownt pedig börtön fenyegeti.

hirdetés
Letartóztatták Chris Brownt - négy év börtön várhat rá

A 24 éves rapper még mindig próbaidőn van, amiért 2009-ben összeverte exbarátnőjét, Rihannát. Vasárnap hajnalban, a washingtoni W Hotel előtt ismét letartóztatták, 4.30-kor, mikor összetűzésbe keveredett egy férfival. Eltörte az orrát, de oly mértékben, hogy kés alá kell feküdnie – számolt be a TMZ.

A sztár azért gurult be, mert a pasas egy másik barátjával odament hozzá, hogy egy közös fotót kérjen, de Christ jobban lekötötte a hotel előtt ácsorgó, két fiatal lány. A Daily Mailhez eljuttatott, hivatalos jogi források szerint Chris, a „nem érdekel ez a b*zulás, bokszolni akarok” mondata után bemosott az áldozatnak, majd a testőre is rátámadott! A férfi perelni fog, mivel az énekes még csak bocsánatot sem kért.

Chris és testőre, Christopher Hollosy rács mögé kerültek 24 órára, de mivel tovább keveri a balhét a próbaideje alatt, akár négy év szabadságvesztésre is ítélhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek