Starity

Megjelent az X-Men: Az eljövendő múlt napjai legelső előzetese

2013. október 29. 17:05   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mutánsok jövőre is visszatérnek, hogy megmentsék a Földet, legújabb filmjük előzetese pedig ma jelent meg.

hirdetés
Megjelent az X-Men: Az eljövendő múlt napjai legelső előzetese

A Bryan Singer-rendezte X-Men: Az eljövendő múlt napjai legelső előzetese ma jelent meg. A rendező már napok óta izgalomba tartja követőit, hiszen számos, eddig nem látott jelenetből tett fel képet Twitter-profiljára.

Bennfentesek szerint ez lesz minden idők leglátványosabb X-Men-filmje, viszont ez is lesz az utolsó. De a megszállott mutánsrajongóknak nincs okuk a szomorkodásra, hiszen a vásznon számos nagyobb sztár is vissza fog köszönni, köztük az Oscar-díjas Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (fiatalabbik Magneto), Ellen Page (Kitty Pryde), Nicholas Hoult (Bestia), James McAvoy (fiatalabbik Charles Xavier), Hugh Jackman (Farkas), Halle Berry (Ororo Munroe).

Természetesen sok új szereplő is feltűnik majd, olyanok, mint Evan Peters, Peter Dinklage. Rajongók örömére Patrick Stewart (X professzor) is visszatér a halálból és hűséges barátja Ian McKellen (idősebbik Magneto) is vissza szerzi valahonnan az erejét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek