Starity

Színes kabát: így hordják a sztárok

2013. november 01. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tél közeledtével egyre többen fantáziálunk színes, egyedi szabású kabátokról, ám olykor azt hisszük, hogy ezek a különleges darabok csak a filmekben állják meg a helyüket. Cikkünkben bemutatjuk kedvenceink legkedvesebb színes darabjait!

hirdetés
Színes kabát: így hordják a sztárok

Ashlee Simpson

Többekhez hasonlóan, a fiatalabb Simpson-lány is szívesen kap magára egy-egy színes vagy mintás kabátot az időjárás hűvösebbre fordulásával.

Ash egyaránt kedveli a mini és maxi darabokat, hiszen ha egy rövidebb szoknyát vagy ruhát visel, akkor egy hosszabb kabátba bújtatja formás testét; ellenben ha nadrágot visel, akkor a rövidebb dzsekiket preferálja.

A színeket tekintve nem válogat: szívesen visel sötét és világos színeket, ha a helyzet úgy hozza, hogy kabátot kell ragadni. Kedvenc mintái a kockák és a cicaminta.

Hilary Duff

Hilary megjelenése egész karrierje során mindig megállta a helyét, hiszen a gyönyörű színész-énekesnő nagy figyelmet fordít külsejére minden alkalommal, akár egy hivatalos eseményről van szó, vagy egy átlagos hétköznapról.

Természetesen a színes kabátok Hilary szekrényéből sem hiányozhatnak, így találhatunk sárga, piros és mintás darabokat is a repertoárjában.

Katy Perry

Katy minden egyes megjelenése során tanúbizonyságát adja annak, hogy nincs nála színesebb egyéniség egész Hollywoodban. Míg a gyönyörű énekesnő korábban hajszínének gyakori változtatásával hívta fel magára a figyelmet, addig nekünk gyönyörű, különleges kabátkái tűntek fel, melyek a szivárvány minden színében pompáznak.

Leighton Meester

Mindannyiunk kedvenc pletykakirálynője nem csak az Upper East Side-on töltött évei alatt tartotta meg kifogástalan stílusát, hanem a sorozaton túl is remek ízlésének meglétét bizonyította.

Leighton is szívesen vállal be egy-egy élénk darabot, így láthattuk már a papagájokra jellemző összes színben, titka azonban abban áll, hogy a feltűnő darabok mellé nem aggat magára túl sok kiegészítőt és figyel a színek harmonizálására, így marad stílusos és ízléses.

Taylor Swift

A bájos énekesnő kapott már hideget-meleget az évek során rövid életű párkapcsolatai miatt, ám azt be kell látnunk, hogyha öltözködésről van szó, nem lehet egy rossz szavunk sem Taylorról, hiszen a 24 éves szépség mindig eltalálja a mértéket, már ami megjelenése sokszínűségét illeti. Tay szívesen választja a földszínű darabokat, de kedvencei közé tartoznak a mindig sikkes piros és sárga árnyalatok is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek