Starity

Légy kreatív! Íme, a legjobb halloweeni tökminták!

2013. október 31. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben összegyűjtöttünk pár ötletes tökmintát, ami bemutatja, ki hogyan éli meg a halloween szellemét és miként bontakoztatja ki művészetét egy egyszerű növényen!

hirdetés
Légy kreatív! Íme, a legjobb halloweeni tökminták!

A mai napon, október 31-én az emberek halloween-lázban égnek az angolszász országokban. Ugyan Magyarországon is kezd divat lenni ez az ünnep, és vannak gyerekek, akik beöltözve becsöngetnek az emberekhez és cukrot, csokit kérnek, hivatalosan nem ünnep nálunk. Azonban már itthon is elterjedt a tökfaragás. Cikkünkben bemutatunk néhány ötletes és látványos tökmintát.

Van, aki egy fogszabályzós tököt készített nagy vigyorral a száján. Ez csak is egy fogorvos válasza lehet Jack O'Lanternek.

Van, aki a művészetből merített ihletet, és a szokásos vigyorgó töklámpás helyett Van Gogh egyik festményét, a mindenki által ismert The Starry Nightot vájta bele a tökbe.

Művészet keverése a hagyománnyal. A koponyát megspékelték némi mexikói vonással, azaz mexikói koponyát faragtak.

Mexikóban ünneplik a halottak napját, hogy a visszatérő holtak jól érezzék magukat. Az ilyen típusú koponyákat is tetoválnak magukra az emberek, de sokan nem tudják, hogy azért, mert így emlékeznek szeretett halottjaikra.

Amerikában nagy kedvenc a hamburger, így talán nem meglepő, hogy valaki keresztezte az ország két jellegzetességét: a halloweent és a sajtburgert. Ötletes megoldás, és az biztos, hogy nem mindennapi!

Talán küszöbön álló gyermek érkezését jelzi a lámpás. Ha igen, nem szokványos módon jelzik és az se biztos, hogy egyszerű lehetett a tök elkészítése — bár kissé hátborzongató hatást kelt így.

Van, aki a keményebb fellépésre esküszik, és erőszakosabb módon próbálja kifejezni vágyát, vagy belső művészi lelkét.

Abban biztosak lehetünk, hogy ezt a kigyós fejet nem egy két óráig faragták, és ijesztőbb még a gonoszul vigyorgó töknél is!

Sorozat inspirálta töklámpások:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek