Starity

Megjelent a Scarlett Seven debütáló albuma

2013. november 01. 12:12   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az Amy Lee testvére, Lori Lee által alapított együttes első lemeze.

hirdetés
Megjelent a Scarlett Seven debütáló albuma

Amy Lee-nek, a világhírű rockegyüttes, az Evanescence énekesnőjének van mire büszkének lennie: már gyerekkora óta zongorázik és ír dalokat, együttese pedig már három stúdióalbumot tudhat maga mögött, és az évek során hatalmas rajongótáborra tett szert.

Ám a több millió rajongó közül csak kevesen tudják, hogy az énekesnő húga, Lori Lee is szorgalmasan építgeti zenei karrierjét, együttesének, a Scarlett Sevenek pedig ma jelent meg a debütáló albuma, azonos névvel, amit az iTuneson lehet megvásárolni.

Megjelent az album! Nem lehetek nektek eléggé hálás a végtelen támogatásért, amit kapok. Szeretlek titeket! - írta Lori a Twitteren.

A nagy eseményről természetesen nővére sem felejtett el csiripelni: A testvérem, Lori bandája, a Scarlett Seven első albuma ma jelent meg az iTuneson! Gratulálok, Lor!

Lorinak már volt egy együttese Solstice néven, ám az együttes már évekkel ezelőtt feloszlott. A lánynak valószínűleg nem lesz könnyű dolga, ha ki akar törni testvére árnyékából, hisz Amy rajongótábora már a tíz évvel ezelőtt megjelent Fallen óta növekszik, míg Lori nevét még csak kevesen ismerik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek