Starity

Így még sosem láttuk Ellen DeGenerest

2013. október 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj szexi szerelése nagy figyelmet kapott, amikor Ellen show-jában vendégszerepelt, így nem csoda, hogy a népszerű komika Halloween alkalmából Nickinek öltözött.

hirdetés
Így még sosem láttuk Ellen DeGenerest

Halloween alkalmából minden híresség szeret feltűnő, sokkoló vagy éppen vicces jelmezt ölteni. Nem volt ez másképp Ellen DeGeneres halloweeni műsorában sem, a komika is komoly munkára fogta a sminkes részleget.

A műsorvezető ezúttal idei showjának egyik felfeltűnőbb vendégét, Nicki Minajt pécézte ki magának, és a megszólalásig azonos öltözékben, fekete bőrnadrágban, csípőlánccal, nyitott kardigánban és persze hidrogénszőke parókában nyitotta meg a műsorát.

„Az idén úgy döntöttem, igazán ijesztő leszek- félmeztelen – mondta a műsorvezető.– Természetesen Nicki Minaj vagyok. Néhány héttel ezelőtt itt volt a showban, a pólója meg nem. A showkat elvitte a PG-től a dupla D-ig.”

Ellen öltözéke Nicki tetszését is elnyerte, hiszen az énekesnő a Twitteren dicsérte meg a műsorvezetőt: „Nem tudtam, hogy Ellen tud még szexibb lenni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek