Starity

Ördög Nóri megdolgozik a pénzéért

2010. augusztus 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nóra nem az a sztár, aki csináltat pár képet, és milliomos lesz, hanem meg is dolgozik érte. Ahogy vége lesz az X-Faktor adásának, egy másik csatornán találkozhatnak vele a nézők.

hirdetés
Ördög Nóri megdolgozik a pénzéért

– Való igaz, néhány órája tudom, mi vár majd rám – mondta a Borsnak az X-Faktor műsorvezetője. – A kedvesemmel, Palival még meg sem tudtam osztani az örömömet, igaz, neki ez nem feltétlenül lesz az, hiszen a jelek szerint a szombat estéire nyugodtan szervezhet programot nélkülem. Bár hiszem, hogy gyakran meglátogat majd a munkahelyemen – reménykedik a csinos műsorvezető.

Hogy miért a hirtelen programváltozás? Hát azért, mert elölről és hátulról is megnézhetjük majd az X-Faktort. Nóri mindkettőnek részese lesz, azaz munkaadója két bőrt is lehúz róla.

– A tehetségkutató csak az RTL Klub képernyőjén ér majd véget, viszont a Cool Tv-n azonnal folytatódik. A nézők mindent megtudhatnak majd, ami a kulisszák mögött a verseny ideje alatt történt vagy éppen történik. Családtagok, mentorok lesznek a vendégeink, de azok a versenyzők is kamera elé állhatnak, akikkel meglepő, örömteli vagy éppen sajnálatos dolog történt a verseny során. Műsorvezetőtársammal, Müller Atillával olyan dolgokba is betekintést engedünk majd a nézőknek, amelyekről eddig csak keveset tudhattak – mondta Nóri új feladatairól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek