Starity

Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt

2013. november 03. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Segítségre van szükségem” - vallotta be a botrányhősnő az InTouch magazin legújabb számának megjelenésével

hirdetés
Miley Cyrus: négy pasi négy hét alatt

Amióta az énekesnő és párja, Liam Hemsworth szakítottak, Miley nem találja a helyét a világban, azaz egy férfi karjában sem – állítja ezt egy Miley-hoz közelálló ismerős, aki az InTouch magazinnak mesélt a botrányairól híres sztár életéről.

Bár Miley eddig azt bizonygatta, hogy túl van a Liammel való szakításán, úgy tűnik, ez csak álca volt. „Miley nagyon szerelmes volt belé, és megviselte a szakítás. Sokat járt el bulizni az utóbbi időben, hogy ne gondoljon Liamre– mondta a Miley-hoz közelálló bennfentes.

Az elmúlt hónapban az egykori Disney-üdvöske több férfival is összeszűrte a levet. Köztük volt producere is, akivel az iHeart Radio buliján látták együtt, ráadásul a forrás elmondása szerint a páros több hónapig randizgatott titokban, majd a Bangerz album bemutatópartiján Miley-t többen is látták egy kopasz férfivel, aki az énekesnő nyakát csókolgatta. Nem sokkal később kezdett randizgatni, a 26 éves Theo Wenner fotógráfussal, aki készítette az énekesnőről a Rolling Stones magazin címlapfotóját. A kapcsolatnak azonban hamar vége szakadt, mivel állítólag Miley és egy szőke modellsrác egy buliban gabalyodott egymásba.

Az InTouch legújabb számának megjelenése után pedig a 21 éves sztár feltöltötte Twitter-fiókjára a magazin címlapját, amely talán azt jelenti, hogy igazak a hírek rehabra vonulásáról és magánéleti problémáiról is, melyek ellen talán most végre tenni is fog valamit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek