Starity

Jake Gyllenhaal tanítja főzni a barátnőjét

2013. november 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jake Gyllenhaal és Alyssa Miller már majdnem négy hónapja egy párt alkotnak, a harmonikus kapcsolathoz pedig az is hozzájárul, hogy tanulnak egymástól.

hirdetés
Jake Gyllenhaal tanítja főzni a barátnőjét

A páros nyár elején jött össze, örömmel tartanak kisebb baráti összejöveteleket, ám ilyenkor a barna szépség inkább kivonul a konyhából, mintsem felgyújtsa a házat.

Alyssa az Us Weeklynek mesélte el, hogy nagyon szeretnek együtt főzőcskézni Jake-kel a barátaik számára, de inkább távolról figyelte az eseményeket, egészen addig, míg Jake kézbe nem vette az irányítást: „Ő a tanárom. Mostanában állandóan áthívunk másokat, ő pedig segít nekem a főzésben.”

A 24 éves modell az egészséges ételeket pártolja, legszívesebben kását eszik. „Nagyon tiszta és egészséges ételeket viszek be a szervezetembe, rengeteg kását eszem. A 80–20-as szabály szerint élek, nyolcvan százalék szigorú, kontrollált étkezés, a húsz százalék pedig lazább vagy luxuskaják.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek