Starity

A Placebo akusztikus dalokkal lepte meg rajongóit

2013. november 03. 11:11   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a zenekarnak most épp egy kisebb szünete van legújabb turnéjuk tényleges megkezdése előtt, Brian Molkóék mégsem pihenéssel töltik az idejüket – fellépés híján tévészereplések és interjúk kapcsán hallatnak magukról.

hirdetés
A Placebo akusztikus dalokkal lepte meg rajongóit

A brit alternatív zenekar a napokban, hat év után, még a 2007-es Linkin Parkos Project: Revolution turné illetve új dobosuk megtalálása óta először tért vissza Amerikába; két teltházas koncertet adtak New Yorkban és Los Angelesben. A visszatérés örömére több interjút is adtak, így Brian Molko ismételten kifejtette véleményét a mai zenei életről az A-Sides riporterének, aki a zenekar legnagyobb megrökönyödésére vakmerően megkérdezte, a nagysikerű Kate Bush feldolgozásuk, a Running Up That Hill után várható-e, hogy egy mai dalt formáljanak át saját stílusukra, például Miley Cyrus botrányos videóval rendelkező Wrecking Ballját.

„Nem hiszem, hogy össze lehetne hasonlítani a két előadót” – adta meg a frontember a diplomatikus választ, mielőtt a 80-as évek legnagyobb neveivel példálózva belekezdett volna a magyarázatának kifejtésébe.

A zenekar Amerikában amellett, hogy türelmesen adott újabb és újabb interjút, egy kisebb meglepetéssel is készült, így az október 15-ei koncertjük előtt Jesca Hoop kanadai énekesnő közreműködésével előadták legújabb lemezük legelső kislemezdalának, a Too Many Friendsnek az akusztikus verzióját.

Azonban a meglepetések sora itt nem ért véget, hiszen Brian Molko és Stefan Olsdal a napokban Franciaországba látogatott el, ahol pedig visszatérő albumuk címadó dalát, a Loud Like Love-ot játszották el eddig sosem hallott, zongorás verzióban.

A zenekar következő szereplése november 8-án, egy jótékonysági koncert keretein belül fog zajlani, aminek összbevételét eladományozzák, majd 12-én kezdetét veszi a kilencedik önálló turnéjuk is!

A dal 5:10-nél kezdődik

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek