Starity

Leaves' Eyes: hamarosan jön az új album

2013. november 03. 16:04   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Theatre of Tragedy együttes énekesnője, a Liv Kristine által vezetett együttes november 15-én jeleníti meg ötödik stúdióalbumát, amelyről már egy dalt is közzétettek.

hirdetés
Leaves' Eyes: hamarosan jön az új album

A Leaves' Eyes története 2003-ban kezdődött, amikor is Liv Kristine énekesnő kilépett a norvég Theatre of Tragedy együttesből, személyes okokra hivatkozva. Ezután férjével, Alexander Krullal megalapították a Leaves' Eyest, amely tagjai főleg Németországból származnak, mivel a tagok Krull együttesének, az Atrocitynek a tagjai.

A dalaikban keverednek a metal, a klasszikus valamint az atmoszferikus elemek. Liv Kristine énekét gyakran váltja fel Alexander hörgése, de jobban a női ének dominál. Első albumuk 2004-ben jelent meg Lovelorn néven, majd 2005. május 30-án a második, amely a Vinland Saga elnevezést kapta különleges viking témája miatt.

A zenekar jelenleg ötödik, Symphonies of the Night albumán végzi az utolsó simításokat, hiszen a lemez hivatalos megjelenése november 15. Az első hivatalos dal az új albumról a Hell to the Heavens, amelyet először a Summer Breeze Festivalon adtak elő, majd megosztottak egy videót, amellyel közölték, hogy ők is fellépnek az idén immáron 11. alkalommal megrendezésre kerülő Metal Female Voices Festen.

Az együttes hivatalos Facebook oldalukon folyamatosan friss információkkal szolgál rajongóiknak az album megjelenéséről, valamint a további koncertekről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek