Starity

A LACMA-díjátadó vörös szőnyeges ruhái

2013. november 03. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bőven akadt baki a LACMA film és művészeti díjátadó vörös szőnyegén, amit Los Angelesben rendeztek meg, szombat este.

hirdetés
A LACMA-díjátadó vörös szőnyeges ruhái

A világhírű eseményre nemcsak művészeket, hanem színészeket, sztárokat és modelleket is invitáltak, hogy jelenlétükkel még nagyobb presztízsűvé emeljék az eseményt. Hiába, volt aki mégsem tudott az alkalomhoz illő öltözékben megjelenni.

Legrosszabbul öltözött sztárok:

Rosie Huntington-Whiteley

A színésznő-exmodell stílusa több évig kifogástalan volt, ám az utóbbi időkben a pocsékabbnál pocsékabb, jelmezszerű öltözékekben láthatjuk – itt például egy Gucci ruhában. Az újonnan divattervezővé avanzsált lány jelenleg a Marks & Spencernek tervez kollekciót, ám nem fogják elkapkodni ruhadarabjait, ha a saját ízléséhez alakítja tervezéseit.

Nicole Richie

Az ékszertervező celebrity is próbálkozott glamúrral: tele volt flitterekkel, csillogó motívumokkal, tolldíszítéssel és átlátszó betétekkel a ruhája, ám mégsem jött át az összhatás. Szegény Nicole-on csak úgy lóg az egész ruha, pedig biztosan talált volna az alkatának megfelelő méretet is.

Amber Valletta

A színésznő szintén egy Gucci-darabban mutatkozott, ami kicsit megviseltnek tűnik: még ha el is tekintünk a furcsa madártollak és az átlátszó necc-felső kombinációjától, a selyem nadrág gyűrődéseivel akkor sem vörös szőnyegre való. Kár érte, mert a ruha alól nem éppen Amber fanasztikus modellalkata derül ki, sőt, éppenhogy rárak pár kiló pluszt.

Dakota Johnson

Dakota lesz a nagy sikerű bestseller, A szürke 50 árnyalata című könyv filmadaptációjának főszereplője – a rajongók ki is fejezték a csalódásukat. A lány ennek ellenére próbál jelen lenni minden társadalmi eseményen, ám ebben a „madárlátta” Gucci-ruhában nem éppen szép látványt nyújt. Kár, mert a ruhán lévő 1400 darab flittert kézzel varrták rá.

Legjobban öltözött sztárok:

Kate Hudson

Kétségtelenül Kate Hudson lett az idei LACMA-díjátadó legszebbje! A SHAPE magazin aktuális lapszámát bemutató cikkünkből már kiderült, mennyire bomba formában van a szőkeség – ám azt, hogy két gyerek után is ilyen hasizmai legyenek, senki sem gondolta!

A ruha kifinomultsága csak még jobban elegánssá tesz az összhatást, a smink pedig tükrözi a ruhában megjelenő színeket. Tökéletes!

Kate Beckinsale

Íme, egy újabb Gucci-ruha – ami szép, ízléses és igazán hercegnői, pláne ha egy olyan gyönyörű színésznő viseli, mint Kate! Lehengerlően nézett ki a barna szépség, s a kiegészítők is (a gyémánt fülbevaló, a táska és a ruhát összefogő diszkrét öv) pazar látvány nyújtanak.

Salma Hayek
A mindig rendkívül ízléses színésznő nem mindennapi öltözéket választott az eseményre: rajongói tudhatják, hogy Salmát elsősorban színes ruhákban vagy sötétbe ölzötve láthatjuk, ám most olyan estélyiben jelent meg, amire senki sem számított.

A halvány bézs, kis flitterekkel díszített uszályos ruha valódi gyönyörűség – amelyet az apró, virágmotívumú fém öv még jobban kiemel.

Zoe Saldana

Az esemény szponzorához híven Zoe is tetőtől talpig Gucciba öltözött, sőt rajta még a kiegészítők is Gucci márkájúak. A frappáns vonalvezetés vékonyítja a modellalkatú szépséget, a zöld-fekete kontúrok pedig kiemelik bőre szépségét. A színésznő sminkje is rendkívül jól sikerült: füstös szemekhez bátran párosított pink rúzst.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek