Starity

Nicole Scherzinger becsípve ült a mentori székbe

2013. november 04. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szombat esti X Factor élő adásában Nicole Scherzinger kicsit felöntött a garatra, bár ő tagadja, hogy alkoholt fogyasztott volna a műsor előtti órákban.

hirdetés
Nicole Scherzinger becsípve ült a mentori székbe
Fotó: Tom Dymon/Thames/REX

Szombat este nem csak az egész X Factor stábja és a nézők döbbentek le azon, hogy Nicole Scherzinger őrült módjára robbant be a színpadra és nevetségesen viselkedett, hanem az egész Twitter lázban égett: szinte másodpercenként posztoltak az énekesnőről negatív, alázó hangvételű kommenteket.

Nicole ezek után is tagadta, hogy alkoholt fogyasztott volna az élő műsor előtti órákban, s viselkedését arra fogja, hogy diszkó-nótákat énekeltek a versenyzők, ő pedig csupán próbálta magát jól érezni.

A szép énekesnő tehát most nagyban magyarázkodhat, hiszen az egész világ előtt leégette a műsort és saját magát, pláne úgy, hogy nem saját szereplésre ment, hanem a versenyzők kemény munkával kidolgozott produkcióit értékelni. Lehet ezután kételkedni véleményének hitelességében? Bizony lehet, mivel a versenyzők szinte semmit sem adtak a véleményére, s a kamera is próbálta minél kevesebbszer mutatni Nicole-t.

Nicole kissé elvetette a a súlykot az X Factorban

Az X Factor show-menedzsere nem kívánt nyilatkozni ez ügyben, ám az biztos, hogy nagy botrány lehetett a stúdióban, hiszen a reklámszünetekben az egész stáb Nicole-t ápolgatta, hogy valamennyire rendbe szedjék és kameraképesnek tűnjék. Egy ott dolgozó munkatárs szerint nem ez az első eset, hogy Nicole izgalmát alkohollal csillapította, ám még soha nem rúgott ennyire be.

A The Sun magazin szerint a 35 éves ex-Pussycat Doll családja aznap érkezett Hawaiiról egyenesen az X Factor élő adását megnézni, s ennek alkalmából Nicole öltözője tele volt cigarettafüsttel, és az alkoholmámor illatával, ráadásul a műsor után még tovább folytatták a bulizást egy klubban, az ekkor készül paparazzi-képeken pedig meglehetősen kivirult állapotban látható Nicole.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek