Starity

Valós érzelmek Barrymore új filmjében

2010. augusztus 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A forgatás idején Drew és Justin Long fülig szerelmesek voltak, így nem kellett megjátszaniuk magukat a Hétmérföldes szerelem felvételein.

hirdetés
Valós érzelmek Barrymore új filmjében

Drew Barrymore szerint egyértelműen hitelesebb lett legújabb filmje, a Hétmérföldes szerelem című romantikus komédia, mint eddigi, hasonló munkái. Ennek oka pedig nem más, mint hogy barátjával, Justin Longgal alkothatott szerelmespárt, igazi érzelmeik pedig a filmben is jól észrevehetőek.

A románc ugyan állítólag még 2008-ban véget ért, de a szakítás után is közeli barátok maradtak Longgal, a bulvársajtó pedig folyamatosan a kibékülésükről cikkezik.

A színésznő nem tagadja, a mozivásznon kívüli kapcsolatuk tette felejthetetlenné a közös munkát.

„Azt gondolom, különleges élmény volt együtt dolgozni valakivel, akivel közös történetem van, akihez érzelmileg ragaszkodok, akihez vonzódom és aki bármikor meg tud nevettetni. Jól tudom, hogy a kémia kettőnk között őszintén meg volt, így képesek voltunk hitelesen alakítani a szerelmeseket, ugyanakkor azt is pontosan tudtuk, milyen nehéz életben tartani egy kapcsolatot, ha kevés időnk van a másikra. Úgy érzem, ügyesen lavíroztunk a filmben, egyformán bemutattuk az örömet és a fájdalmat, amiket a valóságban is éreztünk” – mondta Barrymore.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek