Starity

Bemutatták a Swedish House Mafia filmjét

2013. november 05. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 1-én Los Angelesben mutatták be az új filmet a svéd DJ trióról, akik bő egy éve járnak külön utakon.

hirdetés
Bemutatták a Swedish House Mafia filmjét

Steve Angello, Sebastian Ingrosso és Axwell triója Svédország valaha volt leghíresebb zenekarai közé tartozott 2012. júniusi feloszlásukig. Azóta túl vannak egy sikeres turnén, a One Las Touron, amire több, mint 1 millió jegy kelt el világszerte. A koncertsorozat zárása óta családjukkal töltötték az időt, most viszont egy utolsó nagy dobással készültek.

A három DJ-nek 2010. november 29-én már kijött egy dokumentumfilmje, mely a Take One nevet kapta és Christian Larson rendezte. Az új filmet azonban Clip One névre keresztelték és 2013. november elsején mutatták be Los Angelesben. A premieren megjelent Axwell feleség, Gloria is, Steve felesége és két kislányuk, illetve Sebastian felesége és kisfia is. A film java a One Last Tour alatt lett leforgatva, így nem meglepőek benne a koncert részletek.

A fiúk elárulták még a megjelenés előtt, hogy sok minden fog kiderülni a Clip One-ból, amit eddig senki nem tudott róluk, és a Take One-nal ellentétben ez kevésbé sorolható a dokumentumfilm kategóriába, inkább átmentet eközött és a koncertfilm között.

Stockholmban és Los Angelesben már most hatalmas sikernek örvend a film, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy hazánkban is bemutatásra kerül-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek