Starity

Adriana Lima luxusjachtot vásárolt — fotó

2013. november 06. 05:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű brazil topmodell világéletében azt hangoztatta, mennyire imádja a tengerpartot és a vizet; ám csupán most szánta rá magát, hogy hajóba szálljon: nem is akárhová, hanem a saját szuperjachtján élvezheti a tenger hullámait!

hirdetés
Adriana Lima luxusjachtot vásárolt — fotó

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a csupán 2012-ben megkeresett 6 millió dolláros bankszámlájával a 3. leggazdagabb topmodell lett a világon, ám arra senki sem gondolt, hogy ennek megünneplésére költekezésbe fog a brazil szépség.

Közel 1 millió dollárt költött a Zeelander Z44 minijachtra, melyben egy kis konyha, egy királyi és egy egyszemélyes ággyal rendelkező hálószoba, egy fürdőszoba és egy nappalival összekötött vezetőfülke található.

Egy napilap szerint Adriana rendelésre kérte a minihajót, ami 6 héten belül meg is fog érkezni Miami egyik kikötőjébe – a brazil topmodellnek vélhetően ez lesz a karácsonyi ajándéka.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek