Starity

Lady Gaga az űrben lép fel

2013. november 06. 19:07   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan viccelődtek már azzal, hogy Lady Gaga földönkívüli lenne, most viszont a „pletykák” beigazolódni látszanak - legalábbis részben.

hirdetés
Lady Gaga az űrben lép fel

Az Us Weekly információi szerint Gaga 2015 elején a világűrben fog énekelni, így ő lesz az első előadó a történelemben, aki a Föld atmoszféráján kívül léphet fel.

Az Applause énekesnőjét az Új-Mexikóban megrendezésre kerülő Zero G Colony high-tech fesztivál keretein belül lövik majd fel az űrbe, hogy onnan szórakoztassa népes rajongótáborát.

„Egy hónapig kell edzenie a hangját a fenti légkör miatt – mondta egy bennfentes, aki azt is elárulta, hogy a díva egész csapata megy vele a kis kiruccanásra.

A Zero G Colony egy high-tech fesztivál, ami az Új-Mexikói America űrállomáson kerül megrendezésre, ahol extrém technológiai újításokat mutatnak be. Gaga űrkoncertje a tervek szerint a 3. napon lesz hajnalban, pontosan fél évvel a Virgin Galactic nevű űrhajó első útja után.

A forrás szerint ez egy olyan történelmi esemény lesz, amit még nem látott a világ és, ha az erő mégsem lenne a popsztárral, Gaga elővigyázatosságból nevetségesen magas életbiztosítást is kötött már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek