Starity

Josh Hutcherson: „A csókjelenetek nagyon döglesztőek lettek”

2013. november 07. 05:05   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Josh elárulta, hogy Peeta és Katniss kapcsolata nem lesz teljesen zökkenőmentes, de döglesztőre sikeredtek a csókjelenetek.

hirdetés
Josh Hutcherson: „A csókjelenetek nagyon döglesztőek lettek”

A nemsokára mozikban debütáló Futótűz tartalmaz igencsak intim jeleneteket, és Josh Hutcherson szerint „döglesztó” csókjeleneteket forgattak le a bájos Jennifer Lawrence színésznővel. „A csókjelenetek nagyon döglesztőre sikeredtek.”

A 21 éves filmsztár már másodjára kelti életre a romantikus és dögös Peeta Mellark karakterét, Az éhezők viadala című film keretein belül. A szívdöglesztő színész arról beszélt, hogy az ő karaktere és Jennifer Lawrence karaktere között milyen kapcsolat lesz a legújabb részben.

„Peeta és Katniss kapcsolata most nem igazán a jó sínen halad. De természetesen láthatnak majd benne jó dolgokat is a nézők, ami nekem nagyon elnyerte a tetszésemet.”

Egyébként a rajongóknak már nem kell sokat várniuk az új részre, hiszen Londonban lesz a világpremier november 11-én, sőt, a magyar rajongóknak se kell sokkal többet várniuk, mert november 21-én lesz a hazai premier.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek