Starity

Az új Hobbit-filmhez készített dalt Ed Sheeran

2013. november 06. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éjszaka jelent meg a brit énekes új dala, az I See Fire, ami A hobbit: Smaug pusztasága című filmhez készült.

hirdetés
Az új Hobbit-filmhez készített dalt Ed Sheeran

A hobbit: Smaug pusztasága című film soundtrack albuma ugyan csak december 10-én kerül napvilágra, a készítők már most meglepték a rajongókat egy betétdallal, amit a nagysikerű brit énekes Ed Sheeran írt.

Örömmel jelentem be, hogy készítettem egy betétdalt az új Hobbit-filmhez, a Smaug pusztaságához – számolt be az énekes Twitter-profilján, valamint hozzátette, hogy a dal már az iTuneson is elérhető.

A rajongók természetesen azonnal kérdésekkel kezdték bombázni, hogy vajon ez az első kislemeze következő albumáról, Sheeran pedig azonnal reagált a felvetésekre: Ez egyben az első szóló dal, amit kiadtam az elmúlt 2 évben. Igaz, hogy nincs a következő albumomon, de egy tökéletes kezdés lesz a következő évhez.

Az énekes egyébként már gőzerővel dolgozik az új korongon, tervei szerint már 2014-ben a boltok polcaira kerül, azonban erről még egyelőre nincsenek hivatalos információk. Ezzel szemben a Hobbit rajongóinak már nem sokat kell várni az új filmre, hiszen A hobbit: Smaug pusztasága december 12-én kerül a hazai mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek