Starity

Durvára sikeredett a Jóban-rosszban forgatása

2010. augusztus 23. 18:06   |   Szerző: Vikici

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A megírt forgatókönyvnél is szörnyűbbre sikeredett a forgatás. A színészeket sokkolta az eset, mivel egy külső forgatáson szemben találták magukat egy holttesttel!

hirdetés
Durvára sikeredett a Jóban-rosszban forgatása

A Jóban-rosszban hajnali forgatásához közeli erdőből egy férfi tolt maga előtt egy talicskát, melyben egy hulla volt, ráadásol teljesen véres. A stáb és a színészek sokkot kaptak, a rendőrők órákig helyszíneltek, de még így sem tértek magukhoz.

„Mikor felkapcsolták a reflektorfényeket a jelentek felvételéhez, az egyik stábtag arra figyelt fel, hogy egy férfi talicskán tol ki az erdőből egy egy másik ember, aki tiszta vér volt, és láthatólag már nem élt. A talicskás ember azt mondogatta folyamatosan, hogy ráesett egy tégla, és azzonnal hívják a rendőrséget. Mi bent vártuk a stúdióban, hogy kivigyenek minket a külső forgatás helyszínére, viszont az esett miatt csak később mehettünk ki. A stáb teljesen ledöbbent a halott férfi láttán, minket is megrázott ez a valóban filmbe illő jelenet” – kezdte Száraz Dénes, majd folytatta. – „Az volt a jó, hogy mi csak egy rövid jelenetet forgattunk, az utánunk következő Damu Rolandék viszont már csak órás csúszással tudták elkezdeni a forgatást. Nekünk sem volt egyszerű, hisz a rendőrök mellettünk helyszíneltek, a forgatás alatt. Nehéz pillanatok voltak ezek, a jelenetre kellett koncentrálni, de mindenki csak tippelgette, hogy vajon mi történhetett: tényleg csak balesett volt, vagy gyilkosság?”

A BRFK sajtóosztálya szerint nem bűncselekmény történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek