Starity

Selena Gomez és Demi Lovato: a barátság örök!

2013. november 09. 15:03   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár eddig úgy tűnt, hogy az öröké tartó barátságnak Selena Gomez és Demi Lovato között vége szakadt, most újra felmelegítették kapcsolatukat.

hirdetés
Selena Gomez és Demi Lovato: a barátság örök!

Demi Lovato és Selena Gomez barátsága mindig is téma volt a médiában, hiszen 7 éves koruk óta nagyon jó barátságban voltak egymással, ám ahogy teltek az évek, ez a barátság elromlott és megfakult. Selena Taylor Swifttel kezdett több időt tölteni, illetve a munkájuk is elhúzta őket egymástól.

Mikor már végleg úgy tűnt, hogy a barátságuknak vége, a 2011-es Teen Choice Awardson újra egymásra találtak és az egész napot együtt töltötték. Ám a Delena rajongók itt sem nyugodhattak meg, hiszen az este után a két ex-Disney-sztár újra elszakadt egymástól.

A következő figyelemre méltó fordulópont az volt, amikor Selena nyilvánosan, a média előtt meghívta Demit a 21. születésnapjára, ám ő nem válaszolt, illetve a bulin sem tett jelenést.

Viszont tegnap Miss Gomez egy Demivel közös képet osztott meg a nagyvilággal, amelyen úgy néznek ki, mint akik minden egyes napjukat együtt töltik. Ez csak az egyik bizonyíték arra, hogy örökké tart. Nem számít semmi, szeretlek @ddlovato! – fűzte a kép mellé Selena.

Selena egyébként nemsokára élőben fog fellépni az amerikai X Factorban, ahol Demi jelenleg zsűritag, így remélhetőleg egyre több időt töltenek majd együtt és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek