Starity

Szunai Linda szépség- és életmódblogot vezet

2013. november 08. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es Miss World Hungary, Szunai Linda másodéves főiskolai hallgató – már egy ideje tudja, hogy televíziózással, műsorvezetéssel szeretne foglalkozni.

hirdetés
Szunai Linda szépség- és életmódblogot vezet

„Konkrétan a híradózás és a hírolvasás érdekel. Nappali tagozatra járok, de mellette rendszeresen vezetek műsort jótékonysági és divat rendezvényeken, modellkedem és elkezdtem egy női weboldalon blogot írni szépség, életmód és divat témában” – árulta el Linda, akinek ezzel nagy álma vált valóra.

„Sok levelet kapok, hogy mit sportolok, hogyan étkezem, mit edzek, illetve, hogy milyen szépségápolási praktikáim vannak. Utóbbi mindig is meghatározó volt az életemben, mivel szívesen adok tanácsokat és próbálok ki szépségújdonságokat. Hiszek abban, a belső harmónia legalább annyira fontos mint a külső megjelenés” – fűzte hozzá, majd azt is hozzátette, hogy tavasszal komoly életmódváltásba kezdett, ami rengeteg pozitív dolgot hozott az életébe.

„Tavasszal végigcsináltam egy hosszabb méregtelenítést, amitől rengeteg energiám lett. Odafigyeltem még inkább az étkezésre és persze rendszeresen sportoltam is. Az ilyen tisztítókúrák után reggel frissebben kelek és sokkal több energiám van, amire nekem nagy szükségem van!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek