Starity

Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!

2013. november 08. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor egyik legnagyobb esélyese, Bozsek Márk a mai nap folyamán arra az elhatározásra jutott, miszerint otthagyja az élő show-t!

hirdetés
Bréking: Bozsek Márk visszalépett az X-Faktortól!
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Bozsek Márk a Fókusz kamerái előtt jelentette be a rajongói számára szomorú hírt, miszerint a hétvégi adásban már nem lesz látható. Elmondása szerint nem érez magában elég erőt ahhoz, hogy folytassa a versenyt, így inkább önként mondott búcsút a mentoroknak és versenytársainak.

„Jelenleg nem érzem magam elég erősnek, hogy ezt a versenyt végig tudjam csinálni” – indokolta a döntését Márk. Hazánkban mindeddig példátlan az, hogy egy versenyző önszántából adja fel élete lehetőségét és vele együtt álmát, ám Márk – bár könnyekkel a szemében búcsúzott mentorától, Geszti Pétertől – megfontoltan jutott erre a döntésre.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a hétvégi adásban – és azon túl – pótolni fogják-e valakivel Márk hiányát, ám erre igen kicsi a valószínűség, ugyanis a leendő versenyzőnek (vagy versenyzőknek) csupán 24 óra állna rendelkezésre, már ami a felkészülést illeti, így valószínűleg az egész világon ismert és közkedvelt X-Faktor hazánkban Márk nélkül, hét versenyzővel dübörög majd tovább a fináléig!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek