Starity

Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a modellek

2013. november 09. 10:10   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világ legszexisebb fehérneműbemutatója körül a legnagyobb titokban zajlott minden: a modellek castingolása, a Fantasy Bra viselőjének kiléte, a show és a látványelemek dizájnja, ám a szervezők még mindig nem árulták el a fellépőket - eddig.

hirdetés
Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a modellek

Az idei VS bemutató előkészületei több meglepetést hoztak, mint azt vártuk volna: Miranda Kerr szerződése lejárt, Erin Heathertontól pedig megvált a márka, kiállhatatlan viselkedése miatt, most viszont végre kiderült, kik fognak végig lejteni a kifutón.

Az angyalok már mind túlvannak a ruhapróbán: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Lily Aldridge, Lindsay Ellingson és Doutzen Kroes biztosan ott lesz a show-n Candice Swanepoellel együtt. Utóbbi minden bizonnyal a legfontosabb szerepet fogja betölteni a bemutatón, ugyanis Candice viseli a 12, 5 millió dollár értékű Royal Fantasy Brát, melyet az első szegmensben fogunk látni, amit a brit királyi család tiszteletére rendeznek meg.

Candice (balra) és Adriana (jobbra) szettje is az első szegmensben lesz látható

A modellek castingja 2 héttel ezelőtt lezajlott, s a napokban történik az ő ruhapróbájuk is. Páran annyira izgatottak voltak, hogy nem bírták magukban tartani az örömöt, s azonnal megosztották a Twitteren, hogy részt vesznek a show-n. Ők voltak Barbara Fialho, Lais riberio, Jessica Hart, Elsa Hosk, Bregje Heinen és Izabel Goulart.

A Victoria's Secret szóvivője továbbá a modelinia.com weboldalnak hivatalosan is megerősítette, hogy Caroline Brasch Nielsen, Sigrid Agren, Ming Xi, Hilary Rhoda és Toni Garrn is biztosan jelen lesz. A modellek Twitter-profilja alapján pedig szinte 99%-ig biztos, hogy Jasmine Tookes, Magdalena Frackowiak, Josephine Skriver és Jourdan Dunn is fellép a show-n, hiszen állításuk szerint már túlvannak a ruhapróbán.

Irina Shayk a Hercules filmforgatása miatt nem tudja tiszteletét tenni, ám úgy néz ki, nem ő lesz az egyetlen távolmaradó. Nagy meglepetésre Palvin Barbara jelenléte igencsak kétséges a bemutatón, ugyanis holnap reggel utazik Kínába, mint a L'Oreal nagykövete, s kevés rá az esély, hogy visszaér a show kezdetéig. Ugyanez a helyzet a 2 gyermekes Isabeli Fontanával is, aki éppen Brazíliában tartózkodik, hogy a Morena Rosa márkát népszerűsítse, valamint Shanina Shaik sem lesz jelen a bemutatón, hiába mutatta meg magát a válogatáson – egy másik egzotikus lányt, Kelly Gale-t rakták be a helyére, akinek ez lesz élete első Victoria's Secret bemutatója.

Az idei bemutató az Amazonas esőerdő hangulatát is meg fogja idézni, Lindsay Ellingston ruháját pedig különleges 3D grafikai tervezőprogram segítségével mérték rá a modellre, mely a show-n neonfényt fog kapni, s több mint 300 darab Swarovski-kristály fog rajta megcsillanni.

A show-val kapcsolatban csupán annyi biztos, hogy az 6 szegmensen, azaz az hatféle kollekció bemutatásán 40 topmodell fog fellépni, akiknek már a fele hivatalosan is ott lesz a bemutatón, ám még rengeteg hely maradt a 40-ből. A márka ma reggel osztott meg egy videót a modellek castingjáról, ahol felbukkan a gyönyörű Mihalik Enikő, Martha Hunt, Sara Sampaio és Marloes Horst is, tehát értük is szoríthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek