Starity

Kirekesztett rajongóinak ad tanácsot Taylor Swift

2013. november 09. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csoportos terápiát tart koncertjei után az énekesnő azon rajongói számára, akiket bántanak kortársaik.

hirdetés
Kirekesztett rajongóinak ad tanácsot Taylor Swift
Fotó: Christopher Polk/Getty Images

Lehet, hogy Taylor Swift szerelmi élete korántsem egy leányálom, az viszont biztos, hogy a szíve a helyén van, hiszen folyamatosan segíti a rászorulókat és azon embertársait, akiknek problémái vannak. Mint legutóbb kiderült, Red turnéja során sem lógatja a lábát, mivel koncertjei után néhány szerencsés rajongójának esélye van arra, hogy személyesen Taylortól kérjen tanácsot magánéleti problémáival kapcsolatban.

„A show-k után kiválasztunk néhány rajongót véletlenszerűen és a backstage-be jönnek, ebbe a nagyszerű sátorba, amit Club Rednek hívunk. Bemegyek körülbelül 35-40 rajongóval és meghallgatom, mi zajlik az életükben. Legyen az akár, hogy piszkálják az iskolában, vagy, hogy rajta kívül az összes lányt meghívták egy buliba az osztályából” – mesélte a Top of the Pops magazinnak a szőke pacsirta.

Taylornak azért fontos ez a fajta segítségnyújtás, mivel régen őt is zaklatták, terrorizálták osztálytársai, amikor még Pennsylvaniába járt iskolába: „Velem is történtek ilyenek, ezért is gondolom úgy, hogy előadóként meg kell próbálnom segíteni rajtuk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek