Starity

Venezuelai lány nyerte a Miss Universe 2013 címet

2013. november 09. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben 62. alkalommal került megrendezésre a világ legrangosabb szépségversenye, a Miss Universe. A győztes Miss Venezuela lett.

hirdetés
Venezuelai lány nyerte a Miss Universe 2013 címet

Idén 86 lány utazott Oroszországba, hogy megmérettesse magát a világ legrangosabb nemzetközi szépségversenyén. Az idei Miss Universe felkészítőtábora október 24-én kezdődött, mely során a lányoknak számos fotózáson, interjún és rendezvényen kellett részt venniük. November 3-án a versenyzőknek nemzeti viseletükben kellett a zsűri elé állniuk. A különdíjat Miss Nicaragua vihette haza.

A döntőt november 9-én rendezték meg. A verseny elején a lányok egyesével bemutatkoztak, majd kihirdették azt a 16 versenyzőt, akik tovább jutottak a következő fordulóba, a legszebbek között ott volt Kína, India, Svájc, Ukrajna, az Egyesült Államok, Costa Rica és Indonézia képviselője. Később kiderült ki a legszebb tíz lány, ők estélyiben is végig vonulhattak a kifutón.

Az interjú-körig már csak 5 lány juthatott el, ők pedig Ecuador, Brazília, a Fülöp-szigetek, Spanyolország és Venezuela delegáltjai voltak. Az interjúk után a zsűri ismét pontozta a lányokat, így alakult ki a végleges sorrend: a negyedik udvarhölgy Brazília delegáltja lett, a harmadik a Fülöp-szigeteké, őt követte Miss Ecuador, a második helyen a spanyol lány végzett, a győztes pedig Miss Venezuela, María Gabriela Isler lett.

Hazánkat a 19 éves Kárpáti Rebeka képviselte, sajnos nem került be a legszebb 16 közé sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek