Starity

Rupert Grintnek hiányzik a HP-s rutin

2010. augusztus 23. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután végleg befejezték a Harry Potter forgatásait, mint tudjuk, az egész stábnak hiányozni fog, de Rupert még nem gondolt bele, mi lesz ezután.

hirdetés
Rupert Grintnek hiányzik a HP-s rutin

Emma Watson egyetemre megy, Daniel Radcliffe sorozatsztár akar lenni, de vajon mit kezd Rupert a hirtelen jött tengernyi szabadidejével?

Ráébredt, hogy a megszokott „forgatási rutin” megszűnik létezni, miután befejezték az utolsó epizódot is. A nagyobb probléma viszont nem ez, hanem az, hogy Rupert nem tudja, mit is kezdjen magával és a karrierjével.

Nagyon fura most így, a befejezés után. Beletelhet egy kis időbe, amíg megszokom ezt az egészet, mert már tulajdonképpen az első rész óta ugyanazt a ritmust követtük. Ez a hirtelen semmittevés szokatlan, és nem tudom egyelőre, mit fogok legközelebb csinálni. Szomorú volt az utolsó rész, mert sokáig tarott az emberek megismerésének folyamata, és most el kellet búcsúznunk. Egy kicsit ijesztő ez az üresség, de igyekezni fogok különböző szerepeket vállalni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek