Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

2013. november 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bourne, Star Wars, X-Men, Pókember – lássuk, hogy állnak a hamarosan bemutatásra kerülő mozifilmek!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a filmvilágban

A Fast & Furious rendezője készíti az új Bourne-filmet

Justin Lin ült a rendezői székbe a legutóbbi négy FF-film készítése során, most pedig átvállalja a Bourne-sztori folytatásának elkészítését is. Az ötödik Bourne-filmet is a Universal stúdió finanszírozza, és a Bourne Legacy után játszódik majd, Jeremy Rennerrel az élen.

A Deadline értesülései szerint az Invictus és a Sherlock Holmes írója, Anthony Peckham jegyzi a forgatókönyvet, a film valamikor 2015 nyarán kerülhet a mozikba.

*

Készül a Fekete ruhás nő folytatása

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült The Woman in Black nagy sikert aratott a thrillerrajongók körében, Angel of Death (A halál angyala) címmel pedig készül a második rész.

Négy évtizeddel később az eredeti sztori után játszódik, Daniel Radcliffe nem vesz részt a munkálatokban, viszont olyan sztárokat láthatunk majd a vásznon, mint Phoebe Fox, Jeremy Irvine, Helen McCrory és Oaklee Pendergast.

*

Két év múlva kerül a mozikba az új Star Wars-film

A Star Wars: Episode VII 2015. december 18-án lesz először megtekinthető világszerte – jelentette a Digital Spy.

A Disney és a LucasFilm előrejelzései szerint a forgatások jövőre kezdődnek meg JJ Abrams irányítása alatt a Pinewood Studiosban, az Egyesült Királyságban.

*

Újabb Farkas-film készül?

Hugh Jackman állítólag tárgyalásokat folytat egy esetleges Farkas-filmről, amelynek legutolsó része júniusban került a mozikba.

A Digital Spy szerint James Mangold a legesélyesebb a spin-off rendezésére, aki szintén tárgyal a 20th Century Foxszal. A Farkas egyébként kiválóan teljesített a pénztáraknál, a második legjobban nyitott X-Men-film lett.

*

Új kosztümöt kapott Magneto

A 20th Century Fox újabb hivatalos fotót mutatott be a nemrég elkészült X-Men: Days Of Future Pastból, amelyen Michael Fassbender látható mint Magneto, 1970 körül legújabb jelmezében.

*

Íme, az első képek az új Pókember-filmből!

A csodálatos Pókember második részét rendezi, Marc Webb, Jeff Pinker és a Sleepy Hollow írói, Roberto Orci és Alex Kurtzman írták.

Peter Parkernek (Andrew Garfield) nehezére esik megtalálnia az egyensúlyt élete szerelme, Gwen és a rosszfiúk üldözése közt, különösen most, hogy újabb szupergonosszal találja szemben magát, akit Jamie Foxx alakít.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek