Starity

Leforgatták a Vámpírnaplók 100. epizódját

2013. november 10. 19:07   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap ünnepelte meg a The Vampire Diaries és a The Originals stábja a Vámpírnaplók 100. epizódját.

hirdetés
Leforgatták a Vámpírnaplók 100. epizódját

A Vámpírnaplók című sorozat vilegszerte hatalmas sikereket ér el, ám tegnap a stáb nem a hatalmas nézettség vagy a népes rajongói tábor miatt ünnepelt. Nemrég forgatták ugyanis az epizód 100. epizódját, amely hatalmas esemény a sorozat történelmében.

„Kész a Vámpírnaplók 100. epizódja. Váó! WTF? Köszönöm, hatalmas erővel rendelkeztek – nem semmi közönség vagytok” – írja a sorozat Damonje, Ian Somerhalder a Twitteren.

Az partit Atlantában tartották, és nemcsak a Vámpírnaplók stábja, de az idén induló testvérsorozat, a The Originals (Ősök) szereplői is részt vettek rajta.

A tengerentúlon a széria ötödik évadát vetítik éppen. A 100. epizód a már megszokott téli szünet után érkezik, pontos dátumot egyelőre nem tudunk. Az epizód az EOnline elmondása szerint kihagyhatatlan és felejthetetlen, a rajongók pedig imádni fogják. Vajon ez egyaránt vonatkozik a Damon–Elena illetve a Stefan–Elena páros rajongóira?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek