Starity

Jótékonykodnak a Harry Potter sztárjai

2013. november 10. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emma Watson és J. K. Rowling tegnap visszatért Harry Potter világába a Lumos nevű jótékonysági szervezet javára rendezett estély alkalmával, amelynek során több mint egy millió fontot sikerült összegyűjteniük.

hirdetés
Jótékonykodnak a Harry Potter sztárjai

A színésznő még egy fotót is megosztott magáról a Twitteren, amint a „dublőre” mellett áll. „Még mindig megvan. #HarryptterWorld #watford”. – írta a képe mellé.

Az írónő szavait a Sunday Mirror magazin idézte: „Amióta nyolc évvel ezelőtt létrehoztuk a jótékonysági szervezetet, hogy segítsünk megváltoztatni annak a számtalan, a világ minden táján feleslegesen árvaházban élő gyermeknek az életét. A Lumos már több kormánynak segített, hogy közel 12 ezer gyermeket menekítsenek ki ezekből az intézetekből. Több, mint 400 hihetetlenül érzékeny, fogyatékkal élő gyermek halálát akadályoztuk meg, akik nem kapták meg a nekik járó gondoskodást. Segítettünk megváltoztatni azokat az Európai Uniós törvényeket, amelyek azt szabályozzák, mennyi pénzt költsenek az egészségügyi, oktatási és szociális szolgáltatásokra – és ez még csak a kezdet.”

Alan Rickman és Warwick Davies is jelent volt az eseményen, amelyet Watford közelében rendeztek és amelyen olyan világsztárok vettek részt az aukción, mint Stella McCartney és Hugh Grant.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek