Starity

Meghívta rajongóit a forgatásra James McAvoy

2013. november 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A skót színész különleges módon segít egy thai férfinak, akit baleset ért – meghívta rajongóit a forgatásra, a szerencsések akár szerepelhetnek is legújabb filmjében!

hirdetés
Meghívta rajongóit a forgatásra James McAvoy

James McAvoy egy közlekedési baleset áldozatának, Graham Hoggnak szeretne segíteni, aki súlyos sérüléseket szenvedett, és akinek majdnem öt és fél millió forintot kellene fizetnie az orvosi ellátásokért.

A Vágy és vezeklés sztárja felajánlotta rajongóinak, hogy aki szeretne jótékonykodni egy kicsit, meglátogathatja őt legújabb filmje, a Frankenstein forgatásán.

Graham jelenleg is kórházban van, James pedig szeretne annyi pénzt összegyűjteni, amivel fedezik a kórházi költségeket és amivel a férfi hazatérhet otthonába, Penicuikba (Skócia).

A színész még egy videóban is mesélt ötletéről, majd hozzáfűzte, hogy a szerencsések szerepelhetnek a filmben is. A forgatások januártól márciusig zajlanak, így a fanoknak van pár hónapjuk, hogy mélyen a zsebükbe nyúljanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek