Starity

Sztárparádé az új Zegna-butik nyitásán

2013. november 12. 05:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több népszerű filmsztár is megjelent a híres olasz divatmárka, a Zegna legújabb butikjának megnyitóján.

hirdetés
Sztárparádé az új Zegna-butik nyitásán

Gerard Butler, Jeremy RennerEdward Norton és Joe Jonas is ott volt a meghívottak között, amikor a nyitás után bemutatták a luxus férfi-ruhadarabokat és kiegészítőket árusító cég új tervezőjét, Stefano Pilatit.

Az eseményre csütörtök este került sor Beverly Hillsben, a 337 North Rodeón – az épületet a híres építész, Peter Marino tervezte. Koktélokat szolgáltak fel, majd a társaság átsietett a 2014-es tavaszi kampány fotóival kidekorált JF Chen galériába, ahol további hírességek bukkantak fel – például Sharon StoneGavin Rossdale, Joe Manganiello, Jim Parsons, Ethan Peck, Nathan Keyes, George Kotsiopoulos, Cameron Silver és a stylist Brad Goreski.

A barna öltönybe és rózsaszín Zegna-ingbe bújt Jonas elárulta, hogy az ölténye szintén Zegna-modell. „Éppen ezért mutat rajtam ilyen hihehetetlenül jól. Általában nem vagyok az az öltönyviselő pasi, de ha öltönyt kell felvenni, akkor az az evidens, hogy a legjobbat választod.”

Butler is nagy rajongója az olasz divatháznak. „Szeretem a Zegnát, mert imádom az öltönyöket – sok öltönyöm van. Olyan pasi vagyok, aki kényelmesen érzi magát öltönyben.”




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek