Starity

Candice Swanepoel fél a Victoria's Secret bemutatótól

2013. november 12. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fehérneműs és fürdőruhás szereplései ellenére a Dél-afrikai szépség igenis szégyenlősnek vallja magát, pláne, hogyha a Victoria's Secret 2013-as bemutatójára terelődik a szó, ugyanis idén tényleg minden tekintet rá fog tapadni.

hirdetés
Candice Swanepoel fél a Victoria's Secret bemutatótól

A Victoria's Secret modellje, Candice Swanepoel szégyenlős természetnek vallja magát, még akkor is, ha már megannyi fürdőruhás és fehérneműs szereplésen túl van, sőt, már volt, hogy a melltartójától is megvált egy-egy fotózás kedvéért.

A 25 éves szőkeség a következőképpen nyilatkozott: „Elég szégyenlős vagyok, elég furcsa még mindig, ha az emberek felismernek az utcán. Annak ellenére, hogy próbálok minél inkább beleolvadni a környezetembe és nem venni fel a sztárallűröket.

És higgyük el, a szépségnek minden szava igaz. Csupán elvétve lehet találni róla paparazzi-felvételeket, legtöbbször fotózásokkor kapják őt lencsevégre és kerüli a fényűző partikat, a vörös szőnyeges rendezvényekre pedig csak akkor megy el, ha a munkájához köti a szereplés, vagy, ha jótékony célt támogat ezzel.

A modell leginkább azért aggódik, mert már a 2006-os Victoria's Secret bemutató óta (akkor Gisele Bündchen viselte) nem volt ilyen drága fehérnemű bemutatva, s idén ő fogja megnyitni a show-t a Fantasy Brával, amelyre még csak példa sem volt a márka történetében.

Bármikor eleshetek, és a színpadon fekve találom magam, amikor azokat a borzalmasan magas sarkú cipőket viselem, ráadásul mosolyognom kell, és jól kell éreznem magam... Kicsit stresszel ez az egész, de tudom, hogy az utolsó pillanatban nagyon nyugodt leszek és remekül fog minden menni – nyugtatja magát Candice, aki hozzáfűzi, azért minden színpadra lépése előtt imádkozik, hogy ne nyalja fel a földet.

A Fantasy Brát olyanok viselték eddig, mint Heidi Klum, Claudia Schiffer, Gisele Bündchen, Adriana Lima vagy akár Miranda Kerr, s a szépség végtelenül boldog, hogy idén őt választották.

A fehérneműt a svájci ékszerész, Mouawad tervezte személyesen a topmodell mellméretére, ám az tetszés szerint bővíthető vagy állítható, már ha valakinek van elég pénze, hogy megvásárolja. A ROYAL Fantasy Bra szett értéke ugyanis 12, 5 millió dollár, amelyből csupán 10 millió maga a melltartó – a többi a derék- és csípőöv ára.

A gyönyörű melltartót New Yorkban mutatták be a nagyközönségnek

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek