Starity

Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a fellépők

2013. november 12. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly Rihanna, Justin Bieber és Bruno Mars tette a tiszteletét az év legszexisebb fehérnemű-bemutatóján, idén négy zenészt is szerződtetett a Victoria's Secret márka.

hirdetés
Victoria's Secret Fashion Show 2013: megvannak a fellépők

És hogy kik lesznek a fellépők? Taylor Swift, a Fall Out Boy, az A Great Big World és a Neon Jungle lett bejelentve az idei év legizgalmasabb show-jára – és alig várjuk, hogy együtt lássuk őket kedvenc modelljeinkkel!

A rajongók többsége mégis el van keseredve: az előző évekhez képes nem olyan világszínvonalú produkcióra számítanak, hiszen Katy Perry, Kanye West, Akon, a Black Eyed Peas, de még Seal, Justin Timberlake és Usher is messze lekörözi a fent említett előadókat.

A rajongóknak abban igazuk van, hogy idén nem a legnívósabb zenészeket sikerült megszereznie a VS igazgatóságának, hiszen volt szó Shakiráról, Lady Gagáról és Enrique Iglesiasről is, ám úgy tűnik, szerződtetésük csupán pletyka volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek