Starity

Álmosvölgyben nincs szerelmi háromszög

2013. november 12. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két nő, egy férfi – a Sleepy Hollow sztárja, Katia Winter tiszta vizet öntött a pohárba.

hirdetés
Álmosvölgyben nincs szerelmi háromszög

A Sleepy Hollow Ichabod Crane-jének (Tom Mison) két különböző nő szerepel az életében. Egyikőjük a felesége, Katrina (Katia Winter), egy boszorkány, aki a purgatóriumban ragadt 250 éve, a másik pedig Abbie Mills (Nicole Beharie), akivel Ichabod együtt dolgozik, hogy megelőzzék az apokalipszist.

Természetesen azonnali rajongói táborok indulnak: Ichabbie és Ichatrina. Katia Winter azonban az E!Online-nak leszögezte: nincs féltékenység Katrina részéről, sőt, a rajongók hamarosan többet is megtudnak majd kettejük viszonyáról.

Mielőtt a show újabb szünetre térne, megismerünk egy új karaktert a történelemből, aki felnyitja a szemünk, és megtudjuk, Katrina hogyan is került a démonokkal teli világba.

„Alig vártam, hogy az emberek megtudják, milyen erős is a kapocs kettejük közt, hamarosan pedig többet is kaptok ennél. Sokkal több mindent fogtok megérteni Katrina háborúhoz való kötelékeiről, a jóról és rosszról. A hetedik és nyolcadik epizód nagyon ütős lesz.”

A hetedik rész tegnap este került adásba, hétmillióan voltak rá élőben kíváncsiak, s eddig ez rendelkezik a legjobb értékelésekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek