Starity

Kate Hudsont nem kényeztették el a gyerekkorában

2013. november 13. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves színésznő nyíltan mesélt gyerekkoráról, a vörös szőnyeges estélyeiről, a dizájnerruhákról és arról, hogy mennyire örül annak: szülei nem kényeztették el gyerekkorában.

hirdetés
Kate Hudsont nem kényeztették el a gyerekkorában

Kate Hudsonnak – híres szülei (Kurt Russell és Goldie Hawn) révén – lehetősége adódott olyan életbe beleszületni, amelyről más csak álmodozik: családja soha nem küzdött anyagi gondokkal, s mindennapinak számított számára, ha Hollywood legfelkapottabb színészeivel vacsorázhatott együtt.

Mégis, a kétgyermekes anyuka nem lett elkényeztetve – legalábbis ezt állítja a Harper's Bazaar amerikai kiadásának decemberi lapszámában, ahol ő szerepel a címlapon.

„Anyukám, Goldie soha nem költött ránk különösebben sokat... Mindig megkaptuk, amit szerettünk volna, de csak ünnepekkor. Születésnapok, karácsony... Az ilyesmiket mindig nagyon vártunk, nem lettünk kacatokkal elhalmozva” – mondja Kate, aki szerint a szülei meg akarták őt kímélni attól, hogy kivételezett helyzetben érezhesse magát.

A magazinban található képeket Alexi Lubomirski divatfotós készítette

A mindig nagyon talpraesett és szerény színésznő sem hajtja nagy lábbal az életet, környezetbarát életmódot követ, sokat sportol és soha nem bízná bebiszitterre a gyerekeit. Ryder és Bingham – 9 és 2 évesek – sem szenvednek semmiben sem hiányt Kate Hudson állítása szerint, ám nem vesz nekik drága holmikat, dizájnercuccokat.

„Van pár drága dolog, amire szívesen költök, de ez elég ritka.. Főleg, hogy a gyerekeket sem akarom elkényeztetni, nem tennék nekik vele jót. Nem vagyok nagy dizájnerrajongó.. de, tudod, mielőtt Isabel Marant – aki az egyik kedvenc divattervezőm – híres lett, sokat költekeztem nála a párizsi boltjában, úgy a 90-es évek vége felé.”

Kate azt a tévhitet is eloszlatja, hogy a vörös szőnyegen viselt ruháit megtartja, hiszen csupán kölcsönzi számára a stylistja. A színésznő csendben hozzáteszi, ő nem engedhet meg magának több milliós ruhákat, de ugye ez mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezt csupán öniróniának szánta.

A Harper's Bazaar decemberi kiadványa két címlappal jelent meg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek