Starity

Eltitkolták autóbalesetüket Bozsek Márkék

2013. november 13. 17:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudni miért titkolta el Bozsek Márk autóbalesetüket, de a járműben nem csak ő, hanem Csordás Ákos és a Fat Phoenix-ből ismert Erdész Tamás is bent volt. Több mint egy hete történt a baleset, mégsem mondták el senkinek.

hirdetés
Eltitkolták autóbalesetüket Bozsek Márkék

Tegnap derült ki, hogy Bozsek Márk autóbalesetet szenvedett, most azonban már azt is tudni, hogy Csordás Ákos és Erdész Tamás is vele volt. Bár egyikőjüknek sem esett nagyobb baja, valamiért mégis eltitkolták ezt.

Több mint egy hétig elhallgatták a fiúk a balesetet, hiszen ez november 3-án történt, aznap éjjel, mikor Csordás Ákos és a ByTheWay párbajozott. Az énekesek az RTL stúdiójából tartottak hazafele, mikor Márk elvesztette az uralmát kocsija felett és egy villanyoszlopnak csapódtak az egyik budapesti hídon. Aznap esett is, ezért lehet, hogy ez is közrejátszott a szerencsétlenségben.

Ákos és a ByTheWay párbaja után tartottam haza, szabályosan, az útviszonyoknak megfelelően közlekedtem. Csúszott az út és elképzelhető, hogy egy olajfolt is közrejátszott abban, hogy az autó megpördült majd hátulja a közelben található egyetlen villanyoszlopnak csapódott, majd megpördült – nyilatkozta az esetről Márk a Borsnak.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóosztályától azt is megtudhattuk, hogy két hete nem vettek fel ilyen nevű embereket, tehát ebből is lehet következtetni, hogy a fiúk nem szorultak orvosi segítségre, sőt, Márk tegnap forgatott is, igaz, a sorozat sajtófőnöke, Böjte Piros nem is tudott az esetről, ahogyan Geszti Péternek sem meséltek kis kalandjukról, ő a stábtagoktól hallott az esetről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek